Bodysky

Stiftelsesdato: 2018
Stiftere: Carsten Wium og co.

Personlig træning i skyen

BodySky er en ny søgeplatform for personlig træning til brugere og træningsinstruktører.

Personlig træning er den mest effektive træningsform, men samtidig er det svært at få et overblik og finde det rette tilbud. Derfor har Bodysky udviklet en platform, der gør det nemt at finde og booke personlige trænere i hele Danmark, og samtidig hjælper instruktører med at håndtere bookinger fra brugere. Med Bodysky får brugere let et overblik over trænere, træningstyper, geografi og pris. Platformen giver også anbefalinger og hjælper brugere med at opnå sine individuelle træningsmål ved at finde den ideelle privattræning til overskuelige priser.

Tidligere var privattræning forbeholdt eliten og de mest dedikerede og ambitiøse træningsentusiaster, men det vil vi lave om på. Bodysky er er for alle motionister, der ønsker optimal træning, der opfylder de individuelle behov og ønsker til konkurrencedygtige priser. Derfor har vi på platformen et utal af dygtige og kompetente personlige trænere, der tilbyder alle former for privattræning. Man booker direkte fra Bodysky’s web- og mobilapplikation, hvor man også kan se andre brugeres oplevelser og anbefalinger.

Ambitionen er at være det foretrukne værktøj for alle der efterspørger privattræning hjælpe med at finde netop den træning, der matcher brugeres individuelle præferencer.

Se mere her