Brand New Marketing

Stiftelsesdato: 2020
Stiftere: Lasse Brix, Joakim Warnøe og Werner Valeur

Vejen til online succes

Brand New Marketing er Danmarks nye værdiskabende marketingbureau med fokus på online salg og kunderelationer. Vi står for fuld transparens til en attraktiv pris. Mens du passer din forretning, løser vi de digitale udfordringer og sørger for at kunderne finder dig, og du fremstår professionelt online.

Få eksperthjælp til at øge din omsætning til gennemskuelige priser

Undgå vildledning og dyre bureauer – og brug din egen tid på din forretning. Med Brand New Marketing sikrer du din virksomhed optimal online markedsføring på tværs af alle marketingskanaler, så din forretning kan vokse og udfolde sit potentiale ud fra et sundt fundament.

Vi sørger for, at du er optimalt til stede, hvor kunderne er, så du ikke længere mister onlineomsætning eller går glip af nye kunder. Vi ved det kræver konstant arbejde at opnå synlige resultater online, hvor udbuddet er stort. Vi står for troværdighed og transparens, kombineret med en målrettet og datadrevet tilgang.

Vi kan løse dine udfordringer online og styrke din forretning

Vi er et team af eksperter i onlinemarketing og kan forbedre din tilstedeværelse på Facebook, Instagram, Google og andre steder, hvor dine kunder befinder sig. Vi hjælper dig med at øge din omsætning og styrke din forretning online.

Vi ses på www.brandnewmarketing.dk