DigiMatcher

Stiftelsesdato: 2021
Stiftere: Julie Maja Nielsen, Benjamin Raun

Find dit næste digitale værktøj

DigiMatcher er den første B2B matching platform på markedet, der hjælper virksomheder med at finde deres næste system inden for løn og regnskab – ud fra de enkelte virksomheders behov.

DigiMatcher skal ikke sammenligne systemer eller være en prisbasker, men derimod være en uvildig platform, der er gratis at bruge for alle virksomheder, der vil digitalisere deres forretning.

Hvordan fungerer DigiMatcher?

Virksomheder gennemfører en behovsanalyse med relevante og opklarende spørgsmål, hvor DigiMatcher efterfølgende præsenterer det (eller de) unikke match, så virksomheden kan træffe en beslutning baseret på deres reelle behov. Matchet opstår mellem behov og systemernes funktionaliteter og muligheder.

Der kan f.eks. opstå et match med ét system eller et match med flere systemer (en samlet system-pakke), der kan implementeres i virksomhedens økonomifunktion.

Ambitionen med DigiMatcher er at blive verdens største platform, som matcher virksomheders behov med de tilgængelige SaaS-leverandører inden for alle brancher – på tværs af landegrænser.

Den nye platform vil gøre det mere overskueligt og transparent for alle virksomheder i verden at digitalisere, effektivisere og automatisere.

Besøg DigiMatcher her.