På Black Friday, fredag den 27. november, giver jeg 90% rabat på min nyeste e-bog og lydbog.

Bogen hedder Fra Madpakker Til Millioner og er den hudløst ærlige fortælling om et liv som kompromisløs iværksætter med alt, hvad det indebærer – både når det går godt, og når det går dårligt. Det er min egen succeshistorie blandet med gode råd og tips til den spirende iværksætter og andre nysgerrige sjæle. Den skal læses og høres af så mange som muligt, så andre kan gøre kunsten efter – derfor deler jeg den ud for en 10’er hele Black Friday.

Alle modtagere af mit nyhedsbrev får en rabatkode tilsendt fredag morgen den 27. november, og den virker hele dagen. Hvis du ikke er tilmeldt mit nyhedsbrev, kan du tilmelde dig længere nede i dette blogindlæg, eller på forsiden eller i footeren på min hjemmeside.

Du kan selvfølgelig stadig få e-bogen gratis, hvis du er studerende på en videregående uddannelse i Danmark, og købe den trykte bog på Saxo.com.

Husk, at du skal tilmelde dig nyhedsbrevet her i blogindlægget, hvis du vil modtage rabatkoden og tilføje 20 års iværksættererfaring til din Black Friday indkøbsliste for en flad 10’er.

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply