Jo før du finder ud af, hvad du er god til, jo før kan du selv få succes. Derfor kan alle studerende på videregående uddannelser i Danmark få min nye e-bog og lydbog gratis.

Fra Madpakker Til Millioner er min egen succeshistorie, men den handler især om alt, hvad du kan lære af den. Alle kan blive succesfulde. Det gælder bare om at finde sit talent, dyrke det og sætte sig realistiske mål.

For at få din e-bog og lydbog, skal du blot bruge den e-mailadresse, du har fået tildelt på dit uddannelsessted, når du bestiller bogen her. Så sender vi et link til download af e-bogen og lydbogen, hvis din e-mailadresse matcher et uddannelsessted i Danmark.

God læse- og lyttelyst!

One Comment

  • Rasmus Bæk siger:

    Jeg glæder mig til at høre og læse din nye bog med spænding!
    Jeg studerer cand.merc.fsm på cbs og driver en studenterforening målrettet startupmiljøet.

Leave a Reply