Jeg har selv indtalt min nye bog Fra Madpakker Til Millioner, så du kan høre den på farten eller i ro og mag hjemme i sofaen. Bogen er en ærlig fortælling om mit liv som kompromisløs iværksætter, med alle de ofre og tab, der følger med – så den bliver bestemt ikke mindre autentisk af at blive læst op af forfatteren selv.

Jeg har indtalt de 179 sider i løbet af et par uger, og selvom det har givet anledning til et par hæse efterfølgende møder på Dampfærgevej 3, har det været både sjovt og givende. Tusind tak til Kaspar Ardenkjær-Husted fra AudioBooster, der har guidet mig igennem de mange timers optagelser på Sølvgade.

 

 

Lydbogen Fra Madpakker Til Millioner følger gratis med, når du køber bogen eller e-bogen her.

Hvis du vil nøjes med lydbogen, kan du købe den hos Apple Books, og snart også på GooglePlay m.fl.

God lytter!

Efterlad en kommentar