For et par år siden fik jeg produceret Den store iværksætterdrøm (se den på min vlog) i forbindelse med, at jeg flyttede til San Francisco. Jeg flyttede tilbage til Danmark i 2015, men nu, to år efter, er jeg tilbage i USA – denne gang dog kun en uge. I videoen følger du mig på mit lille eventyr. Jeg inviterer dig med på min smuttur til USA, hvor jeg flyver til LA for at besøge min ældste søster, Line Kruse, og efterfølgende tager op forbi Portland i Oregon, hvor jeg møder et af mine amerikanske teams, for derefter at tage tilbage til Lala-land, før turen atter går tilbage til Danmark.

Videoen er primært en stemningsvideo, men jeg fortæller også om, hvilke udfordringer jeg har haft som iværksætter, og hvad der er vigtigt, når man er iværksætter, foruden diverse impulsive ting fra min hverdag, herunder hvorfor Uber bare er sagen, og hvor min svoger gemmer sin Oscar-statuette.

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply