Our Tradehub

Stiftelsesdato: 2018
CEO: Jonas Midtgaard 

Aldrig mere udsolgt

Our Tradehub er et uudtømmeligt varelager, der eliminerer udfordringen med lagerbinding og -styring for retailere. Sælger man tøj eller elektronik er konkurrencen hård, og bestiller man for få, for mange eller forkerte varer hjem, kan det blive katastrofalt. Det problem løser Our Tradehub ved at bryde barrieren mellem brands og retailere.

Løsningen er et virtuelt varelager, hvor alle kan tilmelde sig og sælge hinandens varer. Via Our Tradehub kan en butik komme i direkte kontakt med et andet varelager, og kan derfor fortsat have varen til salg, selvom den er udsolgt på butikkens eget lager. Det eksterne varelager kan både være en anden butik, en distributør eller producenten selv. Når en kunde køber en vare, der ikke er på lager, går beskeden igennem Our Tradehub, så en anden udbyder kan levere varen – uden kunden behøver at forholde sig til, hvor varen kommer fra.

Det giver en masse muligheder for retailers, der nu både kan udvide sortimentet uden at have varerne stående på hylderne samt teste varesortimenter af uden risiko. Kunderne går aldrig forgæves, og dét skaber flere loyale kunder og mere vækst. Denne service betaler butikkerne et abonnement og et transaktionsgebyr for, men aftalerne mellem leverandør og butik blander Our Tradehub sig ikke i.

Efter et år på markedet har Our Tradehub allerede butikker, kæder og producenter på platformen som Sportmaster, Dansk Atletikforbund, Elgiganten og Hummel. Virksomheden er i sikre hænder med CEO Jonas Midtgaard, der er tidligere direktør fra regnskabsprogrammet Billy.

Læs mere på ourtradehub.com