Rasmus Sindberg investerer i Brand New Ventures, og tager en aktiv rolle i den videre udvikling af selskabet samt vores investeringsportefølje.

Rasmus startede sin første virksomhed som 20-årig, har stiftet selskaber i syv markeder, udviklet teams fra 0 til over 250 medarbejdere, og effektueret over 1 million salg på tværs af de nordiske lande. Rasmus komplementerer partnerkredsen med værdifuld erfaring indenfor B2C, international organisationsudvikling og marketingstrategi. En unik kombination, som er det rene raketbrændstof til iværksætterraketten Brand New Ventures.

Mens Joakim Warnøe fortsat fokuserer på al administrativt og kapitalrejsning og Werner Valeur håndterer branding, konceptualisering og forretningsudvikling, har Brand New Ventures med Rasmus Sindberg ombord taget virksomheden til næste niveau. Med flere cases undervejs og en stor interesse for vores koncept er det nu vi skal styrke teamet og strukturen i start-up-fabrikken.

Hvad står Brand New Ventures for?

I Brand New Ventures bygger vi virksomheder baseret på eksterne founders (founded by others) og med afsæt i egne koncepter (founded by us). Vi kender til alle facetterne i den svære succesformel, når man som iværksætter skal have succes. Vi er et team på +10 personer, der dækker de væsentligste leverancefunktioner i en moderne start-up. Det frigør stifterne til at fokusere på kerneforretningen og undgå mange af de faldgruber, der truer en start-up-virksomheds tidlige liv.

En ejerkreds med 10 fødder

I dag har vi på seks måneder gået aktivt ind i seks forskelllige virksomheder, der alle skal ud på en spændende vækstrejse. Ejerkredsen består nu af følgende fem ejere: Werner Valeur, Joakim Vilhelm Warnøe, Rasmus Sindberg, advokat Andreas Salmony og senioriværksætter og investor Henrik Aarup Svendsen.

Endnu en gang velkommen til Rasmus og til de nye cases!

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply