Relion

Stiftelsesdato: 2017
Stiftere: Werner Valeur, Kristian Emil Larsen, Rasmus Skovdal og Jimmy Sørensen

Relion

Relion er næste generations vagtplan software, der fungerer som det perfekte alternativ til excel-ark og komplekse vagtplanssystemer.

Da stifterne, Rasmus, Kristian og Søren var unge IT-studerende arbejdede de alle som deltidsansatte i nogle af landets førende restaurationer.

Her så de ledere kæmpe med at samle brikkerne i puslespillet, bedre kendt som vagtplanen. Samtidig blev de forundret over de enorme mængder tid, som lederne brugte herpå og den manglende gejst til at udføre denne type arbejde.

Udstyret med færdigheder fra IT-studierne, en forkærlighed for at skabe løsninger og en brændende vilje for gøre en forskel, valgte de tre drenge at gøre det til deres mål at lave verdens bedste online vagtplanssystem. Kort efter var Relion født.

Spol tiden nogle år frem og Relion platformen er nu i rivende udvikling med mange tusinde brugere, der hver dag oplever mindre hovedpine omkring vagtplanlægningen.

Hos Relion har vi en vision om at give alle små og mellemstore forretninger, og deres medarbejdere, adgang til effektiv vagtplanlægning, der tilgodeser alle behov lige fra indhentning af vagtønsker til vagtbytte, vagtplanlægning og tidsregistrering.

Vi opfylder vores mål ved at tilbyde en gratis version af vores software, som indeholder alt det, som du og dit team skal bruge, for nemt at komme i gang med online vagtplanlægning. Vi har desuden gjort vores produkt så simpelt, at du hverken behøver kurser eller anden kedelig træning for at komme i gang. Med Relion får du med andre ord en loyal partner, der altid holder vagtplanlægningen simpel og overskuelig.

Vores innovative funktioner hjælper dig til nemmere at indhente ansattes vagtønsker, samle den perfekte vagtplan og registrere arbejdstiderne korrekt. Du starter med vores gratis version, der er gratis for evigt og du kan derefter frit vælge at tilkøbe forskellige opgraderinger som f.eks. automatisk vagtplanlægning, udvidet lønstyring og forecasting med kunstig intelligens.  Læs mere om Relion på www.relion.dk