Min hverdag er blevet en lidt anden, efter at jeg solgte Billy, for nu er jeg aktiv i p.t. fem virksomheder (og flere er på vej) mod tidligere kun i én eller to. Jeg har spurgt mine direktører Nadia, Brian, Dan, Niels og Kim, hvad der kommer til at ske i henholdsvis Eindom.dk, Salary.dk, Successteam.com, Moneyflow.dk og Paperflow.com. Få svaret i en 2 minutter lang video, hvor du møder direktørerne i øjenhøjde og får et hurtigt wrap-up om, hvad 2020 vil bringe:

Hvordan skalerer man sig selv?

Iværksætteri handler ofte om skalering af virksomheder, men for mig handler det også om, hvordan jeg kan skalere mig selv. Det første, jeg har gjort, er at omgive mig med kapable direktører, der kan drive de virksomheder, som jeg ejer. Alle direktørerne er i øvrigt medejere på lige fod med mig, så vi har fælles interesser.

Faktisk er det ikke nyt, at jeg teamer up med direktører – det har jeg gjort i alle de fire tilfælde, hvor jeg har solgt en virksomhed. Et par år før et forventeligt exit sikrer jeg mig, at en engageret, ambitiøs og dygtig leder sætter sig i stolen og fører virksomheden fremad. For de fleste iværksættere er det slet ikke en let opgave at afgive ansvaret og gøre virksomheden uafhængig af en selv. For mig betyder det imidlertid en stor frihed, og desuden kan jeg alligevel forblive i virksomheden som den kreative, men med mindre fokus på driften.

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply