Vi lever i en verden, hvor antallet af nye varer eksploderer, og kundernes forventninger følger med. Er du derfor et stort varehus, eller sælger du et eller flere anerkendte brands, skal du læse med her. Du har nemlig brug for at udvide dit varesortiment eller afsætte dine varer til virksomheder, som allerede har mange kunder.

For under 12 måneder siden investerede jeg i Our Tradehub, som er drevet af Jonas Midtgaard – min tidligere adm. direktør i Billy. Nu begynder de værdifulde samarbejder at tikke ind, så jeg håber, at jeg med dette blogindlæg kan øge kendskabet til denne geniale funktionalitet, der løser en kæmpe hovedpine for de største onlinebutikker i Danmark og i udlandet, ligesom anerkendte brands nu har mulighed for at komme langt hurtigere ud til flere kunder.

Dropshipping er ganske vist ikke nyt, men det er muligheden for, at store varehuse kan blande deres egne varer med andre anerkendte brands på en simpel måde. Det er ligeledes nyt, at de anerkendte brands på enkel vis kan sælge deres varer i nye forretninger, som har kunderne, men endnu ikke sælger varerne. Et par eksempler på det er Magasin og Spormaster.

Magasin.dk og Sportmaster er first-movers med konceptet

Our Tradehub har samlet både kunder og de gode brands. Med deres unikke software og et relationsnetværk til beslutningstagere kan du nu gå ind på magasin.dk og finde alle Sportmasters produkter. Vel at mærke uden at Magasin har et lager, der årligt ville koste et tocifret millionbeløb i likviditetsrisiko.

Det smarte slutter ikke her. Forestil dig, at hvis Magasin ikke havde indgået dette samarbejde, ville besøgende kunder være gået glip af varer, de så måtte købe hos konkurrenten. Men hvis du arbejder med marketing, ved du godt, hvor dyrt det er at få kunder ind på din webside, så det at kunne imødekomme de besøgende og konvertere dem til salg er afgørende for at kunne drive en profitabel virksomhed.

Aldrig tør for varer – en slags uendeligt lager

Du har en butik, hvor du sælger sko. Som vi alle ved, er der hele og halve størrelser, og visse kollektioner har mange farvevarianter. Derfor er der stor risiko for, at du må opgive at have alle varer på dine hylder eller må melde udsolgt i specifikke størrelser eller farver. Men de problemer løser Our Tradehub. Via deres software bliver dit varelager forlænget med Our Tradehubs lager, der har direkte adgang til de brands, du sælger. Netop derfor har du pludselig hele kollektionen hjemme – oven i købet uden at have bundet dine penge i et dyrt, komplet lager. Med andre ord en slags uendeligt lager i alle farver og størrelser. Du løber faktisk først tør for varer, når både forretninger eller brands, som er tilknyttet Our Tradehub, melder udsolgt – og det sker kun yderst sjælendt, for det betyder jo, at selv virksomhederne, som producerer varerne, ikke er lagerførende.

Alle de store kan komme med i Our Tradehub

Er du indkøber i et varehus eller en større onlineforretning (omsætning på over 50 mio. kr. årligt), er Our Tradehub for dig. Det samme gælder, hvis du sælger anerkendte brands – så har du her en helt ny, ekstra afsætningskanal. Kontakt adm. dir. direkte på jonas.midtgaard@ourtradehub.com

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply