Et founderteam med dygtige udviklere og programmører er fantastisk at arbejde med – det er Salary og Relion to gode eksempler på: Salary blev solgt efter fem år, og Relion er godt på vej til at gentage succesen. Er jeres startup min næste investering? I dette blogindlæg stiller jeg skarpt på de ting, som jeg sætter pris på, når jeg arbejder med erfarne udviklere, og forklarer, hvorfor jeg er klar til med både penge og viden at gå ind i flere softwarevirksomheder med dygtige foundere.

En af de væsentligste faktorer for succes er den gode idé, der bliver eksekveret af et dygtigt team i et traditionelt marked med et par store, forældede konkurrenter. Sådan er formlen for mine exits med regnskabsprogrammer og lønsystemer. Inden for disse kategorier er det blevet til hele tre exits. Også andre succesfulde startups fra min portefølje skyder frem: Relion inden for vagtplanlægning, Eindom inden for ejendomsadministration og Moneyflow inden for finansiering og lån til SMV-markedet.

Ligheden er stor blandt mine exits

Det er nemt at se min strategi: Gå ind i et traditionelt marked, byg brugervenlig software og skab en vækst-case. Men det er svært at eksekvere strategien uden dygtige udviklere med gode idéer. Derfor søger jeg dygtige og dedikerede personer inden for fintech- og administrationsindustrier, der har seniorudviklererfaring, og som vil bygge de næste softwaresucceser sammen med mig (og Brand New Ventures).

Hvad der for mig gør en udvikler dygtig (udover kodeerfaring)

Der er mange gode grunde til, at jeg holder af at arbejde med kompetente, erfarne udviklere, men for mig er det værdifuldt, når problemstillinger gribes analytisk an, og der lyttes til mine idéer, som kan være både skøre og skæve. Gode udviklere lægger ører til mine tanker og giver konkrete anvisninger på løsninger – så er det en sand fornøjelse. Dernæst er de fleste dygtige udviklere, jeg har mødt, gået all in – de udvikler ikke halve løsninger, men bygger noget, der virker ordentligt. Her kommer en god kombination af kompetencer til sin ret, for det er langtfra altid det mest omfattende og komplette stykke kode, der løser problemet bedst kommercielt set. Derfor er det også afvejninger i dette spændingsfelt undervejs, der er en af de væsentligste grunde til, at der er kommet slagkraft i de succesfulde softwarevirksomheder, jeg har været en del af; man lytter i begge lejre.

Jeg er min egen, og det har sine fordele

Jeg er helt sikkert en ganske anden type med en personlighed, der på mange punkter skiller sig ud fra en klassisk udvikler. Men det er nu engang også derfor, magien opstår. Fordelene ved at arbejde med mig er bl.a., at jeg er kommercielt stærk og vant til at afveje kodekvalitet mod et kommercielt afsæt. Ligesom jeg på egen krop har prøvet, hvad konsekvensen er ved at fokusere for ensidigt på kodningen og helt glemme det kommercielle. Det er klart min styrke, at jeg har arbejdet med udviklere i to årtier. Det giver mig en god forståelse for dynamikkerne på et udviklerteam og en respekt for det kodemæssige arbejde.

Send din idé til mig eller blot dit CV, hvis du som erfaren udvikler overvejer at gå selvstændig. Jeg har en række gode idéer, hvis ikke du selv har en.

Jeg ser frem til at høre om din idé eller dit nye startup.

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply