Selvom det er oppe i tiden at fejle for at lære, er der trods alt stadig områder, hvor man som leder og team skal undgå at begå bommerter. Den gode chef og det topperformende team ved udmærket, at succes opstår gennem løbende motivation, attraktive arbejdsvilkår og et direkte talerør til lederne, som på deres side kan reagere på medarbejdernes feedback. Det kræver sit at skabe en velfungerende kultur, hvor man kontinuerligt tager pulsen på teamet, men det er ikke desto mindre bydende nødvendigt, hvis I skal have de bedste betingelser for at slå igennem. Af denne årsag introducerer jeg nu Successteam.com, der hjælper jer med at indsamle denne centrale feedback.

Det har været som en ørkenvandring – Successteam er lige præcis det værktøj, som jeg selv har manglet i de sidste 20 år. Jeg har simpelthen måttet erkende, at det er svært at følge med i, om alle på teamet når deres opgaver, om de er tilfredse med frokostordningen, og hvordan de generelt har det. Om der er ting, jeg har kunnet gøre for at motivere dem endnu mere. Alt for ofte har jeg blot måttet sjusse mig frem og gætte mig til teamets tilstand. Men det skal være slut nu. Vi går mod lysere tider.

De fleste ved, at forskellen mellem succes og fiasko er stor, men de færreste har erkendt, at det ofte kun er marginaler, der afgør denne forskel. Min egen erfaring er, at hvis teamet performer, er motiveret og arbejder under tilfredsstillende rammer, er sandsynligheden for en fremtidig succes langt større, end hvis medarbejderne er stressede og ikke helt ved, hvad de skal. Måske finder du det indlysende, men det er desværre en kendsgerning, at mange ledere og iværksættere i deres travle hverdag ikke løbende får indsamlet den værdifulde feedback. I stedet sker det sporadisk og ustruktureret. Det kan medføre, at initiativer falder til jorden, og at udfordringer identificeres for sent eller helt overses.

Sammen med ledelsesekspert Bo Nielsson, Successteams direktør Nadia Nielsson og hele udviklerteamet bag (bl.a. Dorin, Mara og Julian) har jeg derfor skabt et simpelt værktøj, som fremover bliver uundværligt for ethvert team. Trust me, du kommer ikke uden om Successteam, så kom bare i gang med at prøve det af og blive overrasket over, hvor meget du ikke vidste, og hvor få justeringer der skal til for at få raketten til at lette.

Jeg håber, at jeg nu har pirket til din nysgerrighed. Her får du tre korte svar på tre spørgsmål, du måske allerede ligger inde med:

1. Hvorfor er Successteam så genialt (og unikt i sin klasse)?

Fordi såvel lederen som teamet kun skal investere en minimal arbejdsindsats for at implementere værktøjet i dagligdagen. Prisen pr. teamplayer er kun 19 kr., og allerede efter få uger kan du tydeligt se, hvor teamet klarer sig godt, og hvor der kan strammes op. Dette sker ved hjælp af nogle få spørgsmål, som sendes til alle, mens Successteam leverer konkrete løsninger på identificerede mangler. Du får altså et unikt værktøj til både at identificere udfordringer på teamet og ikke mindst løsninger – begge dele nemt og effektivt.

2. Hvorfor er Successteam nødvendigt for jer?

Uden kontinuerlig, struktureret feedback fra teamet er der en overhængende risiko for, at uvurderlig information og insights tabes på gulvet. Hvis en leder skal udvikle sig selv og teamet, kræves der en tæt dialog med alle, men travlhed er ofte skyld i, at dialogen nedprioriteres. Med Successteam kan I lade systemet arbejde for jer, mens I fokuserer på at udføre jeres opgaver. Der er faktisk ingen undskyldning for ikke at tilmelde sig. Hvis du ikke selv er leder for et team, er du måske hende eller ham, der prikker lederen på skulderen og opfordrer til en implementering af Successteam.

3. Hvilke teams egner Successteam sig til?

Successteam arbejder med teams og forholder sig overordnet ikke til antallet af ansatte i hele virksomheden. Selvom du måske sidder i en større virksomhed med flere hundrede personer, befinder du dig til daglig i en specifik afdeling eller indgår måske i et fast team på 20. Eller også er du en del af et startup, som begynder at nærme sig 10 mænd/kvinder. Netop på dette tidspunkt er det vigtigt, at I begynder konsekvent at indsamle feedback. Uanset situationen passer Successteam perfekt ind i jeres travle hverdag.

Jeg håber, at Successteam vil gøre en forskel hos jer, således at I kan få endnu større succes og ikke mindst den glæde i jeres arbejdsliv, der vil afspejles i resultaterne. Frem til juni 2021 kan I få 35 % rabat, så i stedet for at betale 29 kr. kan du altså slippe af sted med 19 kr. pr. teamplayer – og det er jo blot en ekstra grund til at komme i gang nu. Prøv gratis Successteam nu.

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply