Billy

Stiftelsesdato: 2010 (EXIT 2019)
Stiftere: Werner Valeur 

Danmarks letteste regnskabsprogram

Den 21. august 2019 skrev Werner Valeur under på at sælge regnskabsprogrammet Billy til Ageras for et stort, tocifret millionbeløb. Werners rejse med, og salg af Billy kan du læse og se meget mere om i dokumentaren ”Fra Madpakker Til Millioner” og bogen med samme navn.

I Billy har Werner sammen med teamet sat en stor ære i at udvikle et regnskabsprogram i verdensklasse. Visionen har hele tiden været at gøre noget så kompliceret som regnskab let for selvstændige. Det er i den grad lykkedes. Ageras er på samme mission som Billy, og der er derfor tale om et perfekt match for begge parter. Tilsammen giver det er produktmix, der for alvor styrker mulighederne og letter administrationen for selvstændige.

Det, Billy nu kan tilbyde under Ageras’ ejerskab, er en produktpakke, der vil komme til at give genlyd i markedet mange år frem. For øvrigt fortsætter det tætte samarbejde mellem Billy og Werners andre virksomheder, som f.eks. Salary (EXIT 2021), Moneyflow og Paperflow (EXIT 2022), så du på tværs af virksomhederne får en brugeroplevelse udover det sædvanlige.

Besøg Billy her