Investorer

Er du investor, og ønsker at investere i et af Werner Valeurs startups, kan du kontakte ham direkte på w@wernervaleur.com

Her kan du læse om hans gennemtestede investeringsstrategi.

Werner Valeurs baggrund

Werner Valeur (tidligere kendt som Toke Kruse) stiftede sin første virksomhed som 18-årig i 2001. Hans første CVR-nr. gik til et websidefirma, og det næste projekt handlede om at smøre madpakker til folkeskolebørn. Siden har han skrevet og udgivet 10 bøger, hundredvis af blogindlæg, stiftet 20 virksomheder og solgt fire. Seneste exit var regnskabsprogrammet Billy, med kunder primært i Danmark og USA.

International serieiværksætter

Werner Valeur har boet i San Francisco i en længere periode, London og primært i København, hvor han for tiden bor og arbejder.

B2B-software og finansielt software

Werner Valeurs interesse og professionelle fokus er it, SaaS og software målrettet B2B-markedet, primært inden for finansielle services.

Det startede med mindre startups, men de sidste fem år har han bevæget sig op i markedet med løsninger til midsize (fx Salary og Moneyflow) og big corporate-firmaer (fx Paperflow og Successteam).

Sådan bygger Werner teams til vækstende virksomheder

Werner Valeur er stærkest på idé, eksekvering de første 1-3 år, proof i markedet og Product-Market Fit helt frem til skaleringsfasen.

Werner sikrer sig de rette personer omkring sig i den tidlige fase for at dække alle essentielle områder som økonomi, marketing, udvikling og design. Han opbygger teams fra bunden, på op til 20 personer. Werners egen tid bruges på visionen, brandet og en velfungerende forretningsmodel. Når alt grundlæggende falder i hak, overlader han stafetten til en ny CEO – gerne typen, der har en iværksætter i maven, men aldrig selv kunne finde på at starte fra bunden.