WeRug

Stiftelsesdato: 2020
Stiftere: Gustav Svendsen + Werner Valeur

Rugs your way!

WeRug.dk kan du få det, som det passer dig. Du designer dit eget tæppe i dine egne farver, størrelser og teksturer, så det passer til dig og din indretning. Hurtigt, nemt og til en fair pris.

WeRug findes på grund af dig og din unikke natur. Fordi du ikke skal begrænses eller nøjes. Aldrig puttes ned i en grå og generaliserende “one-size-fits-all” standard-kasse, når dit behov er ganske særligt. Det skal være nemt for dig at få det, som det passer dig. Også selvom det bare er et tæppe.

Før WeRug var det netop besværligt at få tilpassede tæpper til sin bolig eller arbejdsplads. Man skulle gå på kompromis, enten med størrelser, farver, struktur eller pris. Og værst af alt – man skulle finde tiden og lysten til at slæbe sig ned i en fysisk butik for at få rådgivning og kigge på støvede tæpperuller – i stedet for at klare det hele online, ligesom man kan med stort set alt andet til indretningen.

WeRug står for innovation, forskellighed og muligheder i en ellers firkantet og stillestående branche. Vores tæpper produceres i Danmark i bæredygtige materialer og høj kvalitet. For selvom vi er forskellige, sætter vi alle sammen pris på produkter, der holder.

Design dit eget tæppe på WeRug.dk