Salary

Stiftelsesdato: 2016 (EXIT 2021)
Stiftere: Werner Valeur, Kean Pedersen, Thomas Qvist, Michael Storgaard, Kasper Møller Borup

Salary – Det enkle valg

Gratis lønsystem til små og mellemstore virksomheder, stiftet 2016, exit 2021.

Salary er det enkle valg når der skal laves løn. Vi har forenklet og automatiseret hele lønadministrationen, så du slipper for fejl og manuelt tastearbejde, og har frie hænder til at effektivisere og udvikle forretningen.

Vi har skabt et lønsystem, som alle kan forstå. Virksomhedsejeren, bogholderen og medarbejderen får glæde af Salary, hele vejen til banken. Det kan kun lade sig gøre,
fordi vi har ti års erfaring indenfor regnskabssoftware, og samarbejder med en lang række dygtige bogholdere, der er med til at sikre en stærk faglighed og brugervenlighed. Og det kan kun lade sig gøre, fordi vi har gjort os umage med at skabe et så enkelt udgangspunkt, som muligt, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Enkeltheden er vores, samarbejdspartnernes og kundernes største styrke. Salary er så enkelt, at alle kan bruge det. Så enkelt, at det er svært at begå fejl. Så enkelt, at det meste kan automatiseres. Så enkelt, at vi kan lave de bedste integrationer. Så enkelt, at du kan skifte lønsystem med få klik.

Det er ikke svært at forestille sig, hvor nemt det bliver at overtage markedet. Salary er det enkle valg for virksomhedsejeren, bogholderen og medarbejderen i en kompliceret verden af administration.

Gå til Salary.dk

Portefølje

18 spændende virksomheder

Werner Valeur har investeret i en lang række SaaS-virksomheder inden for regnskab, fintech, administration og livsstil. Gå på opdagelse blandt dem alle.

EXIT 2021
EXIT 2022
EXIT 2021
EXIT 2022
EXIT 2019
70
gange i medierne
10
bogudgivelser
100
mio. total selskabsværdi
10
stiftede selskaber
18
porteføljeselskaber
6
exits
Bogudgivelser

2.000 sider om iværksætteri

Siden 2010 har Werner Valeur udgivet 11 bøger om iværksætteri, og hvordan du bygger teams op omkring succesfulde startups. Den nye bog Den Vildeste Succes – Limited Pink Edition er Werner Valeurs bundærlige succeshistorie. Den har et utraditionelt format, hvor du både kommer ind på livet af Werner, og får konkrete råd om at føre en startup til et succesfuldt exit.

Se alle bøger