Brand New
Ventures

Stiftelsesdato: 2020
Stiftere: Werner Valeur og Joakim Warnøe

Vi kender vejen

Som iværksætter er du sikkert vant til at navigere i ukendt terræn. Det er måske en del af spændingen, men det koster tid og penge, som du kunne have brugt bedre. Sådan er det heldigvis ikke længere. Du behøver ikke begå de samme fejl, som fortidens startups. Brand New Ventures gør det nemmere at få succes med sin startup i Danmark, og åbner porten til et uendeligt univers af muligheder for dig og din virksomhed.

Brand New Ventures er ledestjernen for den næste danske startup succes. Vi kender vejen til den gode idé, det komplette team og det succesfulde exit.

Sammen med serieiværksætter Werner Valuer, Venture Capitalist Fond-stifteren, Joakim Warnøe og en stærk besætning af specialister inden for branding, design, UX, tech og tekst, stifter vi nye virksomheder og gør gode idéer til exitsucceser.

Brand New Ventures er en vaskeægte succesfabrik fyldt med arbejdskraft, viden og iværksættererfaring fra øverste hylde i et langsigtet forløb mod ejerandele i din virksomhed. Vi tager gode idéer ind, bygger konceptet op omkring virksomheden, får proof i markedet, vækster og exitter sammen med Werner Valeur og Joakim Warnøe.

Læs mere om Brand New Ventures’ koncept, eller læs TechSavvys interview med Werner og Joakim.