Moneyflow

Stiftelsesdato: 2018
Stiftere: Werner Valeur, Kim Rehfeldt

Moneyflow – så får du dine penge med det samme

Hos Moneyflow går vi op i at sikre flow og balance i virksomheders økonomi. Vi hjælper vækstende virksomheder med smarte finansielle ydelser direkte fra regnskabsplatforme.

Venter du længe på betaling fra dine kunder? Eller bruger du for meget tid på at jagte betaling? Moneyflow giver dig frihed ved at blive betalt med det samme, faktisk i det øjeblik du sender en faktura. Vores algoritme giver på hver faktura et tilbud baseret på regnskabsdata. Tilmelding er gratis, og der er ingen binding. Vi tager et mindre engangsgebyr for hver faktura, som du vælger at få betaling for med det samme, så nemt er det.

I dag har brugere af Billy adgang til dynamiske lån direkte fra deres fakturaer.Vores nye produkt, Straksbetaling af fakturaer, er snart tilgængelig for en udvalgt gruppe brugere i e-conomic og i første kvartal i 2020 vil der være fuld adgang i e-conomic.

Hvem står bag Moneyflow, tænker du måske? Vi er en gruppe meget erfarne, passionerede og selvfølgelig hjælpsomme mennesker. Med en opstart medio 2018 er Moneyflow hurtigt blevet den næste forretningsfokuserede Fintech i Skandinavien.

Se mere på www.moneyflow.io