https://www.youtube.com/watch?v=4Aq78riZiUQ&feature=youtu.be

Et unikum på iværksætterscenen

Nogle mennesker kan gemme sig i mængden, andre genkender man på lang afstand. Hvis ikke det er skægget eller det brede smil med verdens gladeste tandsæt, der afslører ham, så er det hans heftige og målrettede gang, eller den smittende latter. Werner er en ener. En vaskeægte ildsjæl med et usædvanligt drive, som han bruger til at udrette store ting på kort tid.

Den ustoppelige serieiværksætter

Født i 1982, vokset op med fem søstre, fraskilte forældre og røven på komedie – indtil han gennemførte teknisk gymnasium med næsthøjeste snit. Her fandt han sit drive, og den originalitet, som viste sig at være mange millioner værd.

Founder af mere end 10 virksomheder

Serieiværksætter er en titel, man skal gøre sig fortjent til. Werner Valeur stiftede sin første virksomhed som 18-årig, i forlængelse af en lang række ungdomsjobs som græsslåning, avisuddeling og flaskedreng i den lokale vinbutik. Hans første CVR-nr. gik til et websidefirma, og det næste projekt handlede om at smøre madpakker til folkeskolebørn.

Har ført fem virksomhed fra idé til exit

Werner Valeur er en af de få, der både kan se gode idéer, eksekvere dem og tage dem hele vejen til et exit. Det har han gjort fem gange.

"
Den dag, jeg begyndte at tro på mig selv, begyndte min succesfulde rejse.
– Werner Valeur

Fra madpakker til millioner

Dokumentaren følger Werner Valeurs store million-exit ved salget af regnskabsprogrammet Billy, der gjorde ham til mangemillionær en solrig mandag morgen i 2019. Se den, hvis du vil helt tæt på de nervepirrende forhandlinger og det kompromisløse iværksætterliv.

Se dokumentar

Portefølje

18 spændende virksomheder

Werner Valeur har investeret i en lang række SaaS-virksomheder inden for regnskab, fintech, administration og livsstil. Gå på opdagelse blandt dem alle.

EXIT 2021
EXIT 2022
EXIT 2021
EXIT 2022
EXIT 2019

Hurtige biler med stærke brands

Werner Valeur har altid haft en forkærlighed for dyre, hurtige biler. Han købte sin første Porsche Cayman S, da han blev 30, og skiftede naturligvis Porsche emblemet ud med sit eget ansigt. Det blev dokumenteret fra San Francisco til Bilsektionen. 

Se film fra Bilsektionen
Speaker

Scenevant foredragsholder

Werner Valeur er en erfaren og professionel speaker, der både holder oplæg om iværksætteri, og deltager i samfundsdebatten på nationalt tv. Han kan levere den ene øjenåbner efter den anden med stor indlevelse og intensitet, og er derfor en populær og tilbagevendende gæst på scener, som nedenstående.

 • iVækst
 • Bech-Bruun
 • CBS
 • DOKK1
 • Folketinget
 • IT-Universitetet
 • Collision
 • KEA
 • Liberal Alliance
 • Iværk&Vækst
 • SCALEit
 • Ordrup Gymnasium

Samfundsdebat og videndeling

Werner Valeur blogger på Finans.dk, samt på sin egen blog, med henblik på at dele viden og skabe relevante debatter om et bedre Danmark og en bedre iværksætterkultur.

70
gange i medierne
10
bogudgivelser
100
mio. total selskabsværdi
10
stiftede selskaber
18
porteføljeselskaber
6
exits
Bogudgivelser

2.000 sider om iværksætteri

Siden 2010 har Werner Valeur udgivet 11 bøger om iværksætteri, og hvordan du bygger teams op omkring succesfulde startups. Den nye bog Den Vildeste Succes – Limited Pink Edition er Werner Valeurs bundærlige succeshistorie. Den har et utraditionelt format, hvor du både kommer ind på livet af Werner, og får konkrete råd om at føre en startup til et succesfuldt exit.

Se alle bøger