Eindom

Stiftelsesdato: 2016
Stiftere: Niels Bidstrup

Eindom – Automatisk tjek på din ejendom

Eindom er Danmarks letteste software til udlejning og ejendomsadministration.

Niels Bidstrup stiftede Eindom i 2016, og Werner Valeur investerede i 2019, med store ambitioner om at revolutionere ejendomsadministration.

Eindom gør udlejning og ejendomsadministration enkelt. Her hører vi hjemme, og her er vi bedst. Vi er et team af erfarne, visionære og dygtige mennesker, der løbende udvikler Danmarks letteste software til udlejning og ejendomsadministration, og vi kan love dig for, at det er både sikkert og nemt at flytte ind hos os. Det tager faktisk kun 5 minutter at blive oprettet, og du må gerne have tårnhøje forventninger.

Med Eindom får du nemlig et intuitivt, robust og pålideligt redskab, der hjælper dig til at styre udlejning og ejendomsadministration bedre, og mere effektivt.

Når der bliver bogført, kørt husleje og rykket lejere digitalt, får du det fulde overblik, og den livsnødvendige likviditet bliver stærkt forbedret. Flere timers manuelt tastearbejde og administrative opgaver kan nu automatiseres, uden du skal investere i dyre ejendomsprogrammer og konsulenttimer. Du har selv tjek på sagerne. Sparer du blot en time om ugen, har du en måned årligt til at skabe mere værdi i andre opgaver, mens du minimerer dyre, menneskelige fejl og trivielt, manuelt arbejde. Hvad du vil bruge al den ekstra tid og de manglende bekymringer til, blander vi os ikke i.

Vi har tjek på branchen og teknikken, så du kan få tjek på din ejendom. Helt enkelt. Og helt automatisk. For det hele kører bare lidt bedre, når der er tjek på tingene, og alle er glade og tilfredse. Det giver struktur. Ordentlighed. Og succes.

Velkommen til Eindom.dk