Successteam

Stiftelsesdato: 2019
Stiftere: Werner Valeur, Nadia Nielsson

Successteam – Optimer dit team og få mere succes

Successteam er en platform, der understøtter teams og udvikling af ledere.

I Successteam måler vi på fire forskellige parametre; Stress, Performance, Motivation og Tilfredshed. Samtidig måler vi på tre forskellige niveauer; Ledelse, Kultur og Individet. Vi ser de fire parametre som de vigtigste, da det i dag er helt tydeligt, at en medarbejders trivsel i et team spiller en kæmpe rolle i forhold til en medarbejders overordnede performance. Kort sagt, er man glad for dét, man laver, og den kultur man befinder sig i, skaber man gode resultater.

Successteam handler om, at lederen kan få et ’real-time’ billede af, hvordan et team performer. Ud fra dét billede vil lederen modtage rådgivning om, hvordan de udfordringer der er i teamet, bør håndteres. Så overordnet handler det om at uddanne lederen, og altid sikre sig at personer i teamet har en mulighed for at udtrykke, hvordan de har det – uden at skulle tage en 1:1-samtale direkte med lederen.

En leder skal på alle tidspunkter have en præcis indsigt i, hvor godt eller dårligt det går i teamet – og altid udvikle sig mod et endnu bedre samarbejde mellem medlemmer af teamet, bedre resultater og overall performance.

Alt dette faciliterer Successteam.

Se mere på www.successteam.dk