Paperflow

Stiftelsesdato: 2015 (EXIT 2022)
Stiftere: Werner Valeur, Preben Damgaard, Dan Rose

Paperflow – Automated data capture

Paperflow (tidligere Bilagscan) er AI-drevet software, der kan aflæse data fra fakturaer, kreditnotaer og kvitteringer, og aflevere dem i dit nuværende ERP-system eller workflow.

Paperflow er fundamentet for fuld automatisering af bogholderiet, og vores fornemmeste opgave er at give dig frihed, viden og sikkerhed gennem digitalisering og automatisering af din samlede dokumenthåndtering.

Paperflow aflæser automatisk alle relevante data fra dine bilag med den største nøjagtighed på markedet, og integrerer nemt med dit eksisterende ERP-system eller workflow. Det er en selvlærende og selvkørende cloud-løsning, der hverken kræver installationer, skabelonopsætning eller oplæring – og leverer markedets højeste datakvalitet fra første scanning.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang, du slipper for tastearbejdet og den tunge, manuelle proces ved bilagshåndtering, og får frihed til at fokusere på forretningen. Du får den højest mulige sikkerhed og nøjagtighed, fordi AI-teknologien langt overstiger menneskets egne kompetencer, og leverer data du kan stole på.

Læs meget mere om hvorfor – og hvordan – vi kan revolutionere jeres bogføring på paperflow.com