Din evne til at automatisere og effektivisere er altafgørende for din virksomheds succes, så det er ærgerligt, at det kan virke så komplekst her i 2022. Der er stort potentiale, når vi sætter strøm til arbejdsgange og processer – og det har direkte effekt på bundlinjen.

Welcome to the jungle

I dag findes der et enormt udvalg af forskellige software systemer, som kan give din virksomhed medvind. Dog er det en jungle at gennemskue, hvilke systemer vi mangler, og hvilke der er bedst for os.

Hvad gør du f.eks. som virksomhedsejer, når du vil finde dit næste system?

  • Søger du på Google og tager det første eller dét system, som mange snakker om?
  • Spørger du dit netværk eller i diverse fora?
  • Spørger du en konsulentvirksomhed med ekspertise indenfor et lille systemfelt?

Den største udfordring ved ovenstående er, at ingen af dem tager udgangspunkt i din specifikke situation, branche eller dit behov.

Men nu er der en vej ud af systemudbyder-junglen. Vi har endelig fået en ny og helt unik mulighed for virksomheder, der skal finde nye systemer eller skifte de eksisterende ud.

Idéen om at matche virksomheder med systemudbyderne – objektivt og intelligent.

Vi har nogle fantastiske iværksættere i Danmark med høje ambitioner, og det skal vi drage fordel af i erhvervslivet. Da jeg mødte iværksætteren Julie Maja, så jeg straks hendes passion for at hjælpe virksomheder med at vælge de rigtige systemer – med den enkelte virksomheds konkrete behov i fokus. Hun præsenterede en stærk iværksætteridé om at udvikle en B2B matching platform. På denne platform kan virksomheder gratis og uforpligtende udfylde en behovsanalyse og blive matchet med de forskellige systemer på markedet. Helt objektivt.

Og dét er en platform, vi har brug for i erhvervslivet – for både små og større virksomheder, så det kan blive nemmere at skalere og vækste deres forretning.

DigiMatcher kom til verden

Virksomheden og platformen, DigiMatcher består nu af founder Julie Maja Nielsen og hendes partner Benjamin Raun. De har allerede lanceret BETA-platformen.

Når en iværksætteridé som DigiMatcher kommer bragende, skal idéen anerkendes for de muligheder, der bliver skabt inden for digitalisering – lokalt og globalt. Derfor var det oplagt for mig at indtræde som Partner og Advisor i DigiMatcher.

Til en start kan virksomheder blive matchet med systemer inden for løn og regnskab, hvilket læner sig perfekt op ad min egen iværksætterrejse med mine to tidligere virksomheder; Billy og Salary. Og jeg ved, at markedet er fyldt med gode systemudbydere.

Alle systemer på markedet kan noget forskelligt, og de er hver især skarpe inden for forskellige brancher og arbejdsgange i virksomhederne. Derfor bør virksomheder kigge dybere i den digitale værktøjskasse, da systemerne i dag kan kobles sammen på kryds og tværs, og derved skabe samspil mellem de systemer, der passer til din virksomhed.

Med min erfaring for iværksætteri og startups ved jeg, at DigiMatcher gør det nemmere for virksomhederne at komme hurtigere fra start, når de skaber, digitaliserer eller automatiserer virksomhedens processer. Tilmed kan virksomhederne få anbefalet branchespecifikke systemsammensætninger, som nærmest bliver ’plug and play’-løsninger.

Få det ordnet i dag – helt gratis

Hvis du vil finde nye systemer eller ønsker at få tjekket dit eksisterende system-univers, bør du prøve behovsanalysen: https://digimatcher.com/beta-platform/.

Match løs!

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

One Comment

  • Julie Maja siger:

    Det er en spændende rejse, vi er på – og jeg glæder mig til den fremtidige udvikling, så det bliver nemmere for virksomheder at digitalisere deres virksomhed 👩‍💻

Leave a Reply