60 minutters interview med fem eksperter 

Er du iværksætter eller selvstændig med ansatte, skal du gratis skrive dig op til det eksklusive 60 minutters sammenklip med Toke Kruse, den administrerende direktør, sælgeren, marketingchefen, designeren og PR-manden til iværksættere & selvstændige.

Jeg har samlet nogle af de skarpeste hjerner, største personligheder og mest hjælpsomme mennesker i mit netværk. De vil med fem unikke interviews give dig som iværksætter og selvstændig gode råd inden for hvert sit ekspertisefelt, så du kan vækste din virksomhed og blive inspireret til at klare dig bedre.

Kombi-tilbud til regnskabsprogrammet Billy og alternativet til traditionelle lønsystemer, Salary

Foruden 60 minutters sammenklip får du et kombi-tilbud, du ikke vil gå glip af, til både regnskabsprogrammet Billy og alternativet til traditionelle lønsystemer, Salary.

Skriv dig gratis op til det 60 minutters eksklusive interview

knap (1)

 60-logo-toke

Mød teamet bag det eksklusive interview målrettet vækstiværksættere

Jonas Midtgaard
Administrerende direktør for Billy
Når din virksomhed vokser, og du skal ansætte flere folk, skal du være skarp på at hyre hurtigt og ikke mindst være indstillet på, at du også skal fyre folk. Få konkrete råd til begge dele, så du undgår unødigt høje personaleomkostninger.
Midtgaard-full

Jonas Goth
Designeren fra Salary
Design er vigtigt. I takt med at din virksomhed vokser, bliver det endnu mere vigtigt, at din webside fremstår professionel. Det handler om andet end, at det ser godt ud. Få konkrete redskaber til at forbedre jeres visuelle identitet og skab mere troværdighed.
jonas-full

Uffe Erup Larsen
PR-ekspert fra Samurai-PR
Du kan skabe salg og opbygge et troværdigt, stærkt brand ved at benytte dig af PR i jeres virksomhed. I interviewet sætter vi fokus på de ting, der kræves, for at du får den gode historie i de større danske medier.
Uffe-full

Katrine Rasmussen
Marketingchefen fra Billy
SEO er et uundværligt værktøj for iværksættere og selvstændige, og en af udfordringerne ligger altid i, om man skal hyre folk internt eller eksternt. Katrine giver dig konkrete råd om SEO og om, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du skal opbygge et SEO-team.
Katrine-full

Tor Hvas
Growth Hack fra Salary
Salg er en af de ting, du aldrig kan have for meget af. Vi sætter fokus på det begavede salg og giver dig indblik i, hvilke faktorer der er vigtigst, når du skal sælge mere online, når din virksomhed skal vækste.
Tokr-full

Dit next step: Implementer det, du lærer

Brug sammenklippet på de 60 minutter til at blive inspireret og til at lægge en handlingsplan. Det er en oplagt chance for at genoverveje din vækststrategi for virksomheden, så du kan sætte yderligere fart på væksten.

knap (1)

 

 

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply