Glædelig jul og godt nytår. Hvor skal jeg starte? Jo, lad mig starte med de virksomheder, som har fyldt i 2018, fortalt i en ny film, hvor den luddovne bogholder trækker bukserne af, og jeg tænder op under 2019 med to nye virksomheder, som jeg i øvrigt beskriver længere fremme i blogindlægget.

Billy har haft vokseværk – billig årsrapport

2018 har været et virkelig godt år. Jeg startede med at købe yderligere ejerandele op i Billy, så jeg endte på over 90 % ejerskab. Billy blev i Computerworld hængt ud for at klare sig dårligt, men sandheden er, at vi alene i de sidste tre år har vækstet 30 %, år efter år. Derudover har vi en stribe interessante vækstplaner i støbeskeen, som betyder endnu mere funktionalitet og glæde blandt vores brugere.

50 % rabat og billig årsrapport: Husk, at hvis du bliver kunde i Billy, kan vi udarbejde dit årsregnskab for under 2.000 kr. Tilmeld dig gratis på www.billy.dk og få årsrapporten for 2018 til under 2.000 kr. Og nu det er jul skal du have første seks måneder til 50 % ved at bruge “salaryjul2018” som kuponkode (den udløber d. 5. januar 2019 og bruges, når du har tilmeldt dig under tilføjelse af betalingskort).

 

Skriv dig op til mine to nye virksomheder

Lad mig slutte med at sige, at eftersom 2018 har stået i udviklingens tegn, lancerer jeg hele to virksomheder i 2019: Succesteam og Cashboard, foruden en helt ny iværksætterbog.

Succesteam er et værktøj til virksomheder eller afdelinger med mere end 10 personer. Virksomheden kommer til at måle på loyalitet, stress, performance og tilfredshed blandt folk i teamet. Kort sagt: Et værktøj du ikke kan undvære, hvis du vil have succes med dit team og din virksomhed i 2019. Skriv dig gratis op:

Cashboard er et værktøj til bogholdere, hvor alle bilag samles og gøres klar til komplet bogføring. Vi starter med integration til Billy, men derefter kommer de øvrige populære regnskabsprogrammer til. Skriv dig gratis op.

 

Bilagscan tager fart

Vi fik endelig taget hul på Bilagscan efter tre års udvikling og skudt virksomheden i gang med en artikel i Børsen, og vi har haft god fart på hele året.

Dernæst fik jeg solgt en amerikansk virksomhed, rundede de første 1.000 aktive virksomheder i Salary (løn til selvstændige uden hårdt arbejde) og sat gang i nye virksomheder – sideløbende med alt det andet.

 

Ny bog i midten af 2019

Min nye bog kommer på gaden i 2019, og her sætter jeg fokus på, hvad succes egentlig er, hvordan du bygger en succesfuld virksomhed, og hvordan du holder skansen undervejs i al den modstand og de nedture, der også følger med. Du kan forudbestille den her og sikre dig det første eksemplar – jeg trækker først pengene, når bogen sendes medio 2019.

 

Rigtig godt nytår, må du få en masse succes i 2019!

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply