Du kender begrebet ”unfair” fra sportsverdenen; det kan betyde, at en person snyder sig til sejr, eller at en person har en større fordel end de andre, hvilket gør konkurrencen uretfærdig. Sådan er livet som iværksætter også. Der ligger så meget i begrebet ”unfair”, at jeg har valgt, at dette bliver titlen på min nyeste bog, der udkommer efter sommerferien i 2017.

Forudbestil bogen for kun 149 kr. og spar over 50%

Bogen Unfair handler ikke om at være uretfærdig eller snyde sig til succes som iværksætter, men kommer af det amerikanske udtryk ”to have en unfair advantage” i forhold til sine konkurrenter. Der er en lang liste af unfair fordele, som du som iværksætter kan tillære dig. I bogen tager jeg udgangspunkt i cases fra mit liv som iværksætter i de sidste 15 år, og bogen indeholder eksempler fra virksomheder, som jeg endnu ikke har offentliggjort og lanceret, såvel som fra eksisterende virksomheder. Du vil dermed få den nyeste viden på området og være helt up to date med de ting, som kommer til at definere både din og min fremtid.

Der er seks områder, som jeg sætter særligt fokus på, men jeg vil ikke afsløre det 6. område, før bogen udkommer. Her er de fem første, som skal give dig blod på tanden:

#1 Personlighed
#2 Teamet
#3 Produktet
#4 Konceptet
#5 Omtale

Du kan forudbestille bogen og få både den fysiske og e-bogen for kun 149 kr.. Salgspris for begge bliver 349 kr. og du sparer derfor over 50%, hvis du allerede bestiller bogen nu.

Unfair bliver min 8. bog i rækken siden 2011 og udkommer til efteråret.

Du kan bestille bogen ved at klikke her: Forudbestil bogen for kun 149 kr. og spar over 50%

 

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply