Et år i Spanien var fantastisk og en lærerig oplevelse. Det var det hele værd, selvom eventyret sluttede før tid, og mange ting undervejs tog en drejning, som nu også betyder, at jeg sætter mine ben på dansk grund endnu engang.

Sammendrag fra Spanien
Du skal først have et sammendrag fra Spanien og ikke mindst en smagsprøve på et varmt himmelstrøg på en ellers kold, regnfuld hverdag i Danmark.

Salary lanceres
Jeg lancerer Salary i september, og det bliver megagodt, for du kan godt regne med, at det bliver et vink med en vognstang til de eksisterende spillere på markedet. Og brugerne, som tilmelder sig, får et tilbud, der trækker benene væk under dem.

Tjek vores nyeste bruger-testimonials fra vores testbrugere i løbet af august på www.salary.dk

Billy hamrer derudad
Billy står ikke stille, og teamet banker derudad for fuld hammer. Vi får fat i mange nye brugere, og vores support er simpelthen noget, som jeg er blevet så stolt over. De formår at levere sublim service, og det er Trustpilot også enig i.

trustpilot billy

Ny virksomhed på vej
Jeg har som altid noget i ærmet, og i forlængelse af Salary lancerer jeg en helt ny virksomhed, som er et større sats, jeg har arbejdet på med 10 andre superflittige og dygtige mennesker. Dette bliver en lancering, som jeg har ventet år på, men sådan er det med it. Det tager tid at udvikle, og denne gang har det bare taget ekstra lang tid. Det har været hele ventetiden værd, og du kan godt glæde dig til at hilse på teamet.

Ny bog udkommer op til julesalget
Til november udkommer min nye bog Unfair, som du kan forudbestille for 149 kr. på Unfair Bog af Toke Kruse – og spare 50 %. Den handler ikke alene om, hvordan jeg har skabt succesen Billy, men i overordnede termer også om, hvordan jeg griber nye virksomheder an på en måde, der på den lange bane skal sikre deres succes. Jeg fortæller åbent om mine egne oplevelser og giver konkrete råd videre til dig, som vil læse bogen.

Flere foredrag
Nu, da jeg flytter hjem til Danmark, kan jeg endnu engang skrue op for mine foredrag med en forventning om, at jeg vil holde ét foredrag om måneden. Skulle du ønske at booke mig, så tjek min side ud og se, hvad jeg holder foredrag om, og hvad det koster.

Book her

 

Afslutning – vi ses!
Tak, fordi du læser med. Jeg håber, at du vil følge med i mine aktiviteter, så du kan lære af mine fejl og succeser – også på dansk grund.

Mange hilsner

Toke Kruse

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

2 Comments

  • Tobias siger:

    Hej Toke, ærgerligt at eventyret slutter før tid. Er du interesseret at dele nogle konkrete fordele og ulemper ved at flytte/drive dansk it-forretning fra Spanien?

    Mvh.
    Tobias

  • Peter N. Mikkelsen siger:

    Jeg har hørt det skyldes at Billy er ved at gå konkurs. Så overvejer at skifte system er der nået om snakken???

Leave a Reply