Et på mange måder anderledes år, hvor der var alt fra exits til investeringsrunder og alt det ind imellem. Der er sket ufatteligt meget i løbet af 2021, og med en ”pandemi” til at spice det hele op har der både været opture, nedture og flade maveplaskere i de 16 selskaber, som jeg har været involveret i. Her får du i kort punktform en oversigt over året, der gik.

Solgte Salary og mine andele i Eindom

Sommeren var noget ganske særligt, for den bød på endnu et full blown exit. Denne gang var det det brugervenlige lønprogram Salary, som blev solgt til Ageras-koncernen (der for to år siden købte Billy) for et større, tocifret millionbeløb. Det blev mit femte exit og skete på et tidspunkt, hvor virksomheden var nået til en skillevej: Enten skulle vi rejse penge fra venture-kapitalister eller finde en strategisk køber. Vi valgte det sidste.

Sidst på året kunne jeg tilmed føje det sjette exit til cv’et, da jeg frasolgte mine andele i virksomheden Eindom.

Virksomheder, som jeg er ude af…

I takt med at jeg er trådt ind i flere og flere virksomheder – både med direkte investeringer og med investeringer via Brand New Ventures – kan ikke alle samarbejdskonstellationer blive til succeser. Vi valgte derfor bl.a. at indgå en aftale om vores andele i strikkevirksomheden Yarnbook, hvor vi ikke kunne få samarbejdet til at fungere. Derfor er vi ude af den virksomhed.

Virksomheder, som jeg er trådt ind i…

Den første virksomhed, som jeg vil fremhæve, er Citycaps.dk, som er kasketvirksomheden med det gode formål at forene folk og skabe stærke fællesskaber. Stilfulde kasketter med en bæredygtig profil og en founder, Jeyan, med hjertet på rette sted.

I Brand New Ventures-regi er vi gået ind i alt fra ordrestyringssoftwarefirmaet Orderstep til tæppevirksomheden WeRug og fan-boksene Lootmonkey. Og flere er på vej!

Det, der kommer til at ske i 2022…

I 2022 skal du holde øje med Brand New Ventures, hvor vi er meget tæt på at investere i nogle nye, fede virksomheder, som primært ligger inden for e-handel og fysiske produkter foruden et enkelt megasats, som jeg virkelig glæder mig til at afsløre. Det handler om at flænse et outdated produkt og erstatte det med noget mere digitalt og smartere. Glæd dig. Og nu, jeg er i gang med at løfte sløret, kan jeg også sige, at hvis du går op i din søvn, så kan jeg også hjælpe dig med den. Og ikke nok med det, jeg stifter også et SoMe-firma Followers.dk, der kan hjælpe virksomheder med content, du kan mærke.

Jeg glæder mig til 2022, og det samme håber jeg, at du gør!

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply