Kære iværksætter 

Min nystartede virksomhed, Brand New Ventures, er ikke bare ledestjernen for den næste danske startupsucces. Det er også en hyldest til dig. 

Sammen med Venture Capitalist Fond-stifteren, Joakim Warnøe og en stærk besætning af specialister inden for blandt andet branding, kapitalrejsning, markedsstrategi, design, UX, tech og tekst, har jeg startet Danmarks første startupfabrik på Dampfærgevej 3. Her har vi sat succes på samlebånd. 

Vi kender vejen til den gode idé, det komplette team og det succesfulde exit. Vi har været i dine sko, gået dem til, nået i mål, og smidt dem igen. Men som du ved, bliver ildsjæle aldrig færdige med at udforske.

Vi skuer frem mod nye horisonter, helt derude hvor alt starter og slutter – hver dag, hele livet. Vi er drevet af idéer, drømme og alle de nye opdagelser, eventyr og udfordringer, der venter i det ukendte. Vi er de nysgerrige barnesjæle, der skal udforske alle afkroge og vende hver en sten på vejen, uanset om vi snubler og falder. Vi rejser os op, og kommer videre.

Men ingen kommer i mål alene. Vi er et team, der har været på iværksættereventyr i 20 år, og kender alle smutvejene. Vi kender også hvert et bump på vejen, ved hvor let man træder forkert og hvor grumt man kan falde. Netop derfor, skal du invitere os med på din iværksætterrejse. Når vi går ombord, er vi alle i samme båd. Vi investerer nemlig en lille sum penge i helt unge virksomheder – men vigtigst af alt kommer vi med erfaring og ydelser, som hjælper startups på deres vej til succes. Med Brand New Ventures får du præcis de seniorkompetencer, du har brug for. Hvis vi tror på din idé, går vi hele vejen. Vi er jo ligesom dig. Vi gør ingenting halvt, og sigter mod stjernerne – hver gang. 

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Vi er sat i verden for at gøre gode idéer til exitsucceser. Det er dét vi brænder for, det vi er trænede i, og det vi er bedst til. Vi kan faktisk ikke lade være. 

Kom med os. Vi kender vejen. 

www.brandnewventures.com

Læs mere om vores launch på Techsavvy

Leave a Reply