Auuuuh, jeg har sammen med et sublimt team af dygtige udviklere, designere og brandfolk bygget Danmarks nye app: Wolfpack. Den kan downloades fra januar, hvor vi gør det let for medarbejdere, chefer og økonomifolk at få styr på medarbejderudlæg og fysiske kvitteringer.

En ny bogføringslov er lige om hjørnet, og når den træder i kraft, bliver det et krav, at selv små virksomheders bilag skal være digitale. Derfor har vi i Wolfpack besluttet, at opbevaring af kvitteringer er gratis, så der ikke er én eneste virksomhedsejer, som ikke kan overholde loven.

Du tænker måske på, hvad jeg egentlig har foretaget mig, siden jeg solgte regnskabsprogrammet Billy? Jeg har ikke offentliggjort meget, for der har ikke været det store at skrive om, men jeg har bogstaveligt talt været arbejdsløs – eller rettere sagt, været uden arbejde siden salget. Det har naturligvis været selvvalgt, for dels har jeg haft brug for at nyde friheden, dels har jeg taget hånd om et større byggeprojekt, der nu danner rammerne for min familie.

Tiden er dog inde til igen at hoppe i det ”klassiske” arbejdstøj. Og hvad er mere nærliggende end at kaste sig over medarbejderudlæg og digitalisering af bilag? Det har altid ligget mig på sinde at løse netop de udfordringer og problemer, der opstår, når medarbejdere køber ind på vegne af virksomheden. Det kan dreje sig om alt fra fredagskage til taxiture eller en ny skærm, fordi man var uheldig at tabe firmatelefonen på den stenhårde asfalt. Uanset hvad skal det være nemt at købe det, man som medarbejder mangler. Men det skal også være nemt efterfølgende at få sine penge retur og få bogført udgifterne. Det kan man med Wolfpack – helt uden, at chefen skal bestille plastik-firmakort til hele teamet. Og uden at han eller hun skal bekymre sig om, hvorvidt medarbejderne bliver lige en tand for købelystne. Med et enkelt download er Wolfpack en del af flokken.

Wolfpack slippes løs i januar 2023, og derefter vil man overalt i Danmark kunne høre ulvene hyle af glæde – også i din baghave. Aldrig mere skal man låne chefens firmakort. I stedet kan man altid trygt lægge ud på vegne af virksomheden og vide sig sikker på, at man får sine penge igen. Samtidig er der altid styr på bilagene i bogholderiet. Det er let og lovligt, så når den nye bogføringslov træder i kraft, er der styr på flokken og bilagene.

Skriv dig på Wolfpack-venteliste nu eller tilmeld dig til februar 2023

PS. Tak til Anna for at låne jeres meget søde “ulv” Nanook 🙂

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply