Iværksætteri er for mange et langt, nedslidende udmattelsesforløb, men hvis man gør det rigtigt, og man samles i flok, kan det være en af de der bjergbestigningsekskursioner, man ikke vil være foruden. Sådan er rejsen med Wolfpack for mig og mit team. Vi kan se toppen af bjerget og har en helt klar plan for, hvordan vi kommer derop. Vi skal igennem nogle faser, både hvad angår produktudvikling og virksomhedskulturen.

Man må eller ikke slå på features og pris, men vi gør det alligevel

Her i dag kan vi fejre endnu en milepæl – den første base camp, hvor vi lancerer essentielle funktioner. Og selvom nogle mener, at man ikke skal kommunikere funktioner over storytelling, værdi og ‘why’, har det et helt åbenlyst formål, når jeg alligevel gør det. Det konkretiserer nemlig, hvad vi laver, og hvad vi arbejder henimod til en virkelig konkurrencedygtig lavpris. Og allerede fra i dag kan man begynde at tappe endnu mere værdi af systemet.

Her er de kernefunktioner, der adskiller os fra markedet generelt:

  • Digital udlægshåndtering via app lancerede vi som det første i Wolfpack. Dvs. en let, sikker og hurtig måde at få sine penge retur, når man lagde ud på vegne af virksomheden.
  • Digitalisering af alle bilag i virksomheden, så du kan følge den kommende bogføringslov, der træder i kraft 1. juli 2024 om at digitalisere og opbevare alle dine bilag
  • Betaling af leverandørfaktura direkte fra Wolfpack (ja, du kan fx betale dine større regninger direkte fra os). Så sparer du et login i din netbank og du sikrer dig et struktureret godkendelsesforløb, før der går penge ud af virksomheden.
  • Du kan bestille de første firmakort via vores tredjepart Eurocard, så kvitteringer matches, i takt med at du bruger firmakortet.
  • Udvidet Ulvereservat, som er målrettet bogholdere eller virksomheder med flere afdelinger, så man har ét sted, hvor alle udgiftsbilag samles.

Det er de første brikker i en mere ambitiøs plan. I de følgende afsnit løfter jeg sløret for den rejse, vi er på:

Hvad er visionen i Wolfpack

Fremover udvider vi med flere firmakort fra bl.a. Danske Bank og Nordea, så vi i høj grad bliver en markedsplads og platform for firmakort, i stedet for kun at tilbyde én korttype til vores brugere. Der findes nemlig mange forskellige slags: de billige, de rigtige kreditkort, debetkort og dem uden begrænsninger. På den måde får vi altså det firmakort, der passer til dit behov til konkurrencedygtige priser.

Betaling af regninger (leverandørfakturaer) er en kompleks affære. De kan være fra udlandet i fremmed valuta, girokort/FIK-kort eller regninger, der betales ved bankoverførsel. Sidstnævnte er den første del i akten, mens de andre udvikles løbende.

Det betyder, at vi over tid kan håndtere samtlige udgiftsbilag i ét system. Bogholdere har mange ønsker, og de går ikke alle i opfyldelse i dag. Men vi er i dialog med eksperter og erfaringstunge personer, som sikrer, at vi kommer i mål og løbende frigiver nye funktioner, der vil spare jer for tid, penge og manuelt arbejde.

Under ét samlet tag kalder vi det for “Danmarks letteste transaktionsflow”, fordi du i ét samlet flow opnår:

  1. Digitalisering af alle dine udgifter;
  2. Godkendelse af firmakortudgifter og alm. udgifter;
  3. Bogføring direkte ned i dit regnskabsprogram;
  4. Betaling af dine udgifter.

Vi tror på, at det er den rigtige måde at håndtere udgifter på, hvis det skal være korrekt, effektivt og strømlinet.

Endnu en gang er ulven løs i en by nær dig, men denne gang er der endnu mere at byde på!

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply