De fleste af os kender til lønudbetaling den første i hver måned (for nogle hver 14. dag). Men indtil nu har det været utænkeligt, at hver dag ville blive lønningsdag. Fra nu af er det imidlertid en mulighed for de virksomheder, arbejdsgivere og medarbejdere, der bruger det ekstremt innovative lønsystem Salary.

Salary er en af mine porteføljevirksomheder, og her har vi lanceret funktionen SWIPE™, som ganske enkelt betyder, at medarbejdere kan udbetale deres egen løn, i takt med at de optjener den. Og som sikkerhedsventil skal arbejdsgiveren for det første slå funktionen til og for det andet tage stilling til, hvor stor en andel af den samlede løn, der kan udbetales løbende.

Hvad er et “løn-swipe”, og hvordan fungerer det?

Billeder siger mere end 1.000 ord, så se filmen, der kort illustrerer, hvordan en medarbejder fra mobilen kan swipe sig til en udbetaling.

Kort fortalt er hele magien med løsningen også, at alt det administrative, der følger med fleksibel lønudbetaling, en del af den smarte funktion SWIPE™, således at arbejdsgiveren ikke belastes ved at hilse fremtidens lønudbetaling velkommen i Salary.

Hvor fører denne frihed os hen?

Samfundet, jobmarkedet og individet er under kraftig forandring. Digitaliseringen bringer os tættere på et gnidningsfrit og mere flydende liv, hvor alt fra tv-serier til ansættelser bliver mere ad hoc, uforudsigelige og med varierende behov fra den person til den anden.

Personligt tror jeg, at vi går ind i en tid, hvor man arbejder i kortere tid for den samme arbejdsgiver og også sagtens kan have flere jobs hos forskellige arbejdsgivere. Derfor har danskerne også brug for et opgør med de traditionelle lønsystemer, som i årtier har dikteret, hvordan og hvornår vi har skullet have udbetalt løn. Og er du selv iværksætter, så er Salary et glimrende eksempel på, hvordan den lille spiller i et marked med tunge spillere ikke sidder med Sorteper til sidst, men Jokeren – og så ved du godt, hvad det betyder for konkurrenterne: game over. Endnu en gang har David slået Goliath. Forskellen her er bare, at han slet ikke hedder David, men Werner, Thomas, Kean, Brian og resten af holdet i Salary.

Opgøret er her, og som så mange andre nye ting og store forandringer vil det splitte folket; dem, som går med; dem, som stagnerer i fortidens former; og dem, der lurepasser og afventer, hvad nye ting bringer med sig. Jeg har altid været drevet af det nye, innovative og foranderlige, så min vision med SWIPE™ er at sætte danskernes løn fri. Ud af det vil andre ting følge med. For hvem siger, at huslejen skal være månedsvis, eller at forsikringspræmien skal betales årligt? Jeg tror på en fremtid med et langt mindre rigidt system og et mere gnidningsfrit cashflow til individets fordel og retmæssige frihed.

Stay tuned. SWIPE™ er mere end løbende udbetaling af optjent løn. Men det vender jeg tilbage til. Tak, fordi du følger med.

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply