Første afsløring fra 2017: Det bliver skægt!

Billeder siger mere end 1.000 ord, så tjek filmen ud, så kan du se, hvordan jeg hopper ind i det nye år.

Anden afsløring fra 2017: Toke Kruse køber mere af Billy

Jeg løfter kun delvist sløret for, hvad der er sket, da det endelige salg af andelene først sker til januar, trods aftalen er endeligt indgået. Men som det følger af min blog, skal du vide, at jeg har købt min tidligere medstifter Sebastian Seilund ud af Billy, hvilket betyder, at jeg fra januar vil eje 95 % af virksomheden. De sidste 5 % ejes af den adm. direktør. Omsætningen i 2017 forventes at ramme omkring 15.000.000 kr. i årlige abonnementer, vi runder ca. 10.000 betalende kunder og stræber fortsat – som et bevidst valg – kun efter at få et minimalt overskud. Der er masser af konklusioner, du kan drage af mit opkøb, for da Dinero blev solgt for 125.000.000 kr., mindede deres omsætningstal om Billys (efter korrektioner i deres regnskab af periodisering). Mit opkøb illustrerer også, at ikke alle iværksættere nødvendigvis sælger deres forretning til virksomheder som Visma, blot fordi de vifter med en millioncheck. Alt i alt viser det, at jeg tror på Billys fremtid, og at vi fortsat investerer i nye features, vækst og automatisering af regnskabet. Mere om den nyhed til januar.

Og alle de andre headlines fra 2017

Der er sket meget i 2017, men for at nævne blot nogle af de sjovere ting, får du her en kort opsamling. 1. I september lancerede jeg Bilagscan med artiklen ”Seier, Damgaard og Kruses globale it-sats”, der banede vejen for en rigtig god start for virksomheden. 2. Måneden efter lancerede jeg det gratis lønprogram Salary. 3. Og i november blev det lancering af min nyeste bog Unfair, som du kan bestille og købe her. 4. Sommeren bød på nogle noget anderledes omgivelser, da jeg besluttede at flytte hjem fra Marbella og finde en lejlighed i København – det var der to årsager til: Jeg kom tættere på min søn Ford og tættere på kunderne i forbindelse med lanceringen af Bilagscan og Salary. 5. Jeg joinede Peter Warnøes og Lars Tvedes venturefirma Nordic Eye som boardmember i deres advisory board. Alt i alt – rigtig godt tilfreds med året, der gik. Især sidste kvartal bød på mange nye ting, mens de øvrige kvartaler bare stod for udvikling.

Hvad bringer 2018?

2018 bliver på mange måder rigtigt interessant for alle kunder i Billy, Salary og Bilagscan, da mange nye tiltag er i støbeskeen. Derudover lancerer jeg en ny virksomhed, som passer perfekt til min portefølje – virksomheden er drevet og ledet af en superfrisk og energisk mand, der før har drevet lignende virksomheder.

Billy og Bilagscan integrerer. En af de sidste ting, som stort set er klar, er den fulde integration mellem Billy og Bilagscan. Det betyder, at alle Billys kunder kan få scannet, verificeret og bogført samtlige af deres bilag helt automatisk. Det bliver det første regnskabsprogram med en sådan ydelse, så det er blot endnu et godt argument for, hvorfor du skal bruge Billy frem for et andet regnskabsprogram.

Event for 1.000 mennesker. Fremtidens Regnskab afholdt jeg første gang i 2017, men i 2018 gentager vi succesen, og nu er målet for deltagerantallet 1.000 personer. Arrangementet er gratis, men er forbeholdt CFO’er og CEO’er fra mellemstore og store virksomheder, samt revisorer og softwarepartnere inden for regnskab og workflows. Du kan i så fald gratis tilmelde dig på www.fremtidensregnskab.dk.

Ny virksomhed til små og mellemstore virksomheder. Dernæst vil jeg slutte af med en ekstra nyhed, nemlig en helt ny virksomhed, der kommer til at revolutionere måden, hvorpå du og andre iværksættere får let adgang til likviditet.

Og et godt nytår

Til sidst er der blot at sige rigtig godt nytår med ønsket om et fantastisk 2018 for dig og din virksomhed.

fgxg copy

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

6 Comments

 • Mikael Syska siger:

  Stor respekt for at du ikke sælger din drøm, dit livsværk(i hvert fald et af dem), men bliver i virksomheder i stedet for en stor pose penge … for … gør det en gladere … tvivler.

  Jeg stoppede selv 30 nov for at gå selvstændig … og sjovt nok faldt jeg over salary da jeg skulle have et system til løn … helt perfekt. Mangler dog at sætte et par ting op … banken er langsom.

  Rock on Toke.

  • Toke Kruse siger:

   Tak, Mikael. Sådan er det – der er så meget, vi kan i Billy, som skal leves ud. Og pengene, de er da sikkert fristende for nogen, men sjovere er det at fortsætte, synes jeg!
   Rock on too, Mikael.

 • Jannich siger:

  Toke, jeg elsker at læse, se og følge dine eventyr.
  En ting jeg har bemærket igennem de år jeg efterhånden har fulgt dig, er at din personlighed skinner igennem alt hvad du fortager dig. Det er ikke dit skæg der er kendetegnet hos mig, men derimod “dig” som person.

  Godt nytår.

 • Hans Peter Bech siger:

  Godt at vide, at du har hele hånden på kogepladen i Billy. Jeg lægger to selskaber over på platformen per 1. januar 🙂 Godt Nytår til dig og dine.

  • Toke Kruse siger:

   Tak, ja der kører jeg fortsat på – glæd dig, når vi smelter Billy og Salary og Bilagscan sammen til én løsning. Det bliver godt!

Leave a Reply