Google-toke-kruse

1. Toke Kruse

Toke Kruse er født d. 1. okt. 1982 på Gentofte Hospital og vokset op i Søborg (yes, 2860 ved den gamle DR-bygning). Han har tre søstre: min lillesøster Astrid og mine to storesøstre Matilde og Line Kruse. Hans far og mor er skilt og bor begge i Gentofte, selvom de ikke altid har boet der, men kommer fra arbejderklassen. Man kan sige, at de har givet ham alt andet end rigdom i penge, hvilket har været fundamentet for, at han selv har fået succes. Links til baggrundshistorier om Toke Kruse:
https://www.youtube.com/watch?v=57kmAG2DK00&t=10s (video fra 2013)
https://wernervaleur.com/10-videointerviews-med-toke-kruse/ (11 interviews fra 2013)
https://wernervaleur.com/original-sandal-skaeg-snak-omfattende-interview-toke-kruse/ (fra 2016)

2. Toke Kruse Formue

Jeg har ikke offentliggjort min formue, men mange har spekuleret over den og ikke mindst haft et ønske om at finde ud af det ved at søge på netop denne frase. Nu er mine virksomheder ikke IPO’et (endnu…), så der findes ikke en offentlig kurs eller opgørelse over, hvad min formue egentlig er, men hvis det var tilfældet, ville min formue alligevel være offentlig. Derfor finder jeg det heller ikke så kontroversielt at give informationer om, hvad mine værdier er i store træk. Senest har jeg solgt min virksomhed Billy i sommeren 2019 for et stort to-cifret millionbeløb, hvor jeg afslår et købstilbud på tre-cifret millionbeløb, som dog ønskede, at jeg var bundet til virksomheden i en længere periode. Salget gjorde mig økonomisk uafhængig, hvor jeg har investeret størstedelen i andre virksomheder, som bl.a. Bilagscan, Salary, Eindom, Cashboard, Moneyflow m.fl. I 2015 solgte jeg i øvrigt min første virksomhed, Relation Technology, for et millionbeløb, der gav mig ekstra fri likviditet, som jeg levede af og videreinvesterede i mine eksisterende virksomheder (Billy, Salary og Bilagscan) den gang. Derudover har jeg solgte et par amerikanske virksomheder.

Samler du alt det, har jeg en formue på tre-cifret millionbeløb. Det er altså det tætteste svar, jeg kan give, hvis du interesserer dig for, hvad min formue er på.

3. Toke Kruse Proff

Du kan gå direkte til Proff her (https://www.proff.dk/rolle/toke-kruse/-/50008935/), men jeg antager, at folk er interesserede i, præcis hvilke virksomheder jeg ejer, og evt. hvad de giver af overskud med reference til, hvad jeg tjener jf. punktet ovenfor. Pr. 20. dec. 2017 ejede jeg følgende virksomheder enten direkte eller via et holdingselskab:

Billy ApS (www.billy.dk)
Salary ApS (www.salary.dk)
Bilagscan ApS (www.bilagscan.dk)
To amerikanske virksomheder (fremgår ikke af Proff)
X-Mansion ApS

Med andre ord har jeg tre danske virksomheder, som folk kender til. Derudover har jeg nogle konsulentaktiviteter m.m. foruden to amerikanske virksomheder fra min tid i USA.

4. Toke Kruse løn

Her antager jeg, at folk egentlig blot vil søge sig frem til Salary, som du finder på www.salary.dk. Salary offentliggjorde jeg i december 2016 i Berlingske. Et lønprogram, som er udformet i stil med Billy, hvor brugervenligheden er i fokus, og du gratis kan oprette op til 10 medarbejdere.

5. Toke Kruse wiki

Der findes ikke en wiki (endnu), så hvis du gerne vil oprette en, go ahead!

6. Toke Kruse Instagram

Jeg lukkede min Instagram- og Facebook-konto i 2018, hvor jeg flyttede al min aktivitet til LinkedIn

Instagram

7. Toke Kruse Bilag

I forbindelse med, at jeg startede Bilagscan, har jeg beskæftiget mig endnu mere med bilag end jeg nogensinde har gjort. Bilagscan gør det muligt at scanne og afløfte al data fra et bilag, uanset om du er i en stor eller lille virksomhed.

8. Toke Kruse Billy

Den gang, jeg startede Billy, var der ikke mange, som kendte til mit navn og min person, men i takt med at Billy blev større og større med vækst af nye brugere, steg interessen og banede vejen for andre spændende virksomheder. Jeg solgte virksomheden i 2019.

9. Toke Kruse Unfair

I år udkom min 7. bog, ”Unfair”, der er målrettet iværksættere, som gerne vil ind på et konkurrencepræget marked. Forordet er skrevet af Lars Tvede, og du kan købe bogen på www.wernervaleur.com/unfair for lidt under 200 kr. inkl. e-bog.

10. Toke Kruse Porsche

I 2014 købte jeg en Porsche Cayman S fra ny, som et af mine delmål på min karrierevej. Da jeg kom hjem fra USA i 2015, fik jeg fragtet bilen med til Danmark og cruisede rundt i den, indtil jeg fik min søn Ford. Derefter havde jeg så en Porsche GTS a.k.a. Panteren. I forbindelse med at jeg rejste til Spanien, solgte jeg GTS’en, men har stadig min Cayman. I sommeren 2019 købt jeg endnu en Porsche, denne gang en GT4.

Toke Kruse Porsche

Afrunding

Jeg håber, at ovenstående opsummering gav svar på de vigtigste ting, som du vil vide om mig.

toke-big

Gå aldrig glip af et blogindlæg – tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Leave a Reply